Jezelf healen is kiezen voor jezelf

Ga de uitdaging aan met jezelf en durf te kiezen voor jezelf. Leren luisteren naar je intuïtie is leren luisteren ons “oergevoel” die we allemaal vergeten lijken te zijn. Door stil te staan bij jezelf, aan jezelf te werken en door echt te kiezen voor jezelf leer je je intuïtie terug voelen en zal je erop leren vertrouwen.

Mijn missie

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk dames te helpen bij het kiezen voor zichzelf zodat zij net zoals ik kunnen leven vanuit hun “Hart” en zo kunnen ontsnappen uit de dagelijke RatRace.

Mijn visie

Mijn visie

Het is dan ook mijn visie dat elke vrouw in deze wereld volledig kan en mag vertrouwen op zijn intuïtie en zich totaal niets meer aantrekt van een ander zonder schuldgevoel.

Samen gaan we op stap

We gaan samen kijken welke beperkende overtuigingen er vastzitten in jouw energie en/of onderbewustzijn. Daarbij zetten we in op:

Jouw hartsverbinding

Het missende stukje in jou

Jouw balans

De waarheid waar jij in geloofd

Freebie

E-book

7 Dingen die je moet weten over je intuïtie.

Online programma

For sale

E-book

33 Affirmaties die je kunnen helpen richting een positief leven.

Freebie

E-book

Leer journallen met de 3-6-9 Methode.

Tevreden klanten

“Ik voel me echt super fijn, net een Innerlijk kind sessie met Patricia gedaan 😊 dank je wel meid!!

Daar kwam best wat los zeg, een hele mooie heling hierop mogen ontvangen. Ondanks dat dit erg emotioneel was, voel ik me enorm opgelucht. Ze is heel rustig en brengt de info boodschappen goed door, deze waren Spot on🥰 Ik raad het zeker aan eens een sessie met haar te doen.”

Saskia

“Patricia is een rustige en lieve vrouw die de tijd voor je neemt tijdens de sessie. Ik heb al een aantal sessies van haar mogen ontvangen en ze heeft me super mooie inzichten en handvatten gegeven waar ik mee aan de slag kan!”

“Vandaag een hele mooie sessie van Patricia mogen ontvangen. Erg mooi hoe je precies doorkrijgt waar mijn pijnpunten liggen en waar ik meer aandacht aan moet geven. Het voelde heel fijn en ik ga zeker met mijn gekregen huiswerk aan de slag. Dank je wel.”

Brigitte