Selecteer een pagina

Exousia
Verzorgingsproducten met Edelstenen

➡️ Amethist
➡️ Seleniet
➡️ Rozenkwarts
➡️ Bergkristal
Amethist *
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritualiteit, intuïtie, gevoel van compassie en zonder oordeel, de stilte in jezelf te vinden, acceptatie van verlies, wilskracht, negatieve gedachtes los te laten. Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en zenuwachtigheid.
Seleniet**
Seleniet is een spirituele steen die meditatie en contact met engelen vergemakkelijkt. Geeft inzicht en werkt beschermend. Geeft daarbij balans, rust en vrede in lichaam en geest. Seleniet helpt u bij rugklachten, epilepsie en heeft een positieve werking op borstvoeding. Seleniet geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat, de hersenen en versterkt weefsel. Seleniet heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk en versterkt de intuïtie.
Rozenkwarts***
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart-chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan, bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.
Bergkristal****
Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend, helpt met geduld krijgen, heeft een genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt geest, volharding, borstvoeding en botbreukgroei. Bergkristal vermindert, abcessen uitwendig, besluiteloosheid, migraine, menstruatieklachten, brandende voeten, buikloop, griep, heimwee, ontstekingen, epilepsie. Vermindert bloedingen, heuppijnen, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, leverklachten, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, winterhanden zenuwontstekingen en zweetvoeten.
Disclaimer: Ondanks de werking van de edelstenen, is en blijft het belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is.

Shampoo

JaésZ Shampoo bestaat volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van GMO’s, sulfaten & parabenen.
Het grote voordeel van een natuurlijke shampoo is de grote hoeveelheid pure ingrediënten. De ingrediënten krijgen zo alle ruimte om jouw haar te geven wat het nodig heeft. Natuurlijke shampoos bevatten alleen maar ingrediënten die goed zijn voor je haar en die je haar gericht kunnen verzorgen. Bovendien verwijdert een natuurlijke shampoo niet alle oliën van je huid en haar. Hierdoor blijft je haar gezonder en stralender.
De JaésZ Shampoo bevat Amethist* & Seleniet**, ook laat deze een unieke rozenkwarts*** steen achter wanneer deze op is. Op de fles staat als quote: Every moment is a fresh beginning.
De shampoo heeft een voedende werking en is geschikt voor ieder haartype. Inhoud: 250ML
JaésZ Hair Mask

Haar masker

Het JaésZ Haarmasker bestaat volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van GMO’s, sulfaten & parabenen.
Het masker is rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamines A, C en E, die het haar voeden en verzorgen. Het verstevigt de haarwortel, revitaliseert het haar en zorgt voor een natuurlijke glans en volume.
Geschikt voor ieder haartype.
Het JaésZ Haarmasker bevat Amethist* & Seleniet**, ook laat deze een unieke rozenkwarts*** steen achter wanneer deze op is. Op de fles staat als quote: Happiness depends upon ourselves.
Inhoud: 250ML

Dag Créme

JaésZ Dag Crème bestaat volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder chemisch synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen en GMO’s.
De JaésZ Dag Crème helpt fijne lijntjes en rimpels in het gezicht te verminderen. De crème werkt hydraterend, verzacht een droge of ruwe huid en bevordert de huidelasticiteit. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend, vermindert het jeuk en verzacht het de huid bij eczeem, psoriasis en dermatitis. De crème trekt bij het aanbrengen snel in en voelt fris aan. Dat is ook prettig voor eventuele make up die je daarna aan wilt brengen.
De JaésZ Dag Crème bevat bergkristal****, ook laat deze een unieke rozenkwarts*** steen achter wanneer deze op is. Op de pot staat als quote: What we think we become.
Inhoud: 50ML

Nacht Créme

JaésZ Nacht Crème bestaat volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder chemisch synthetische kleur – en geurstoffen, parabenen en GMO’s.
De JaésZ Nacht Crème heeft net zoals de dag crème sterk antioxidatieve eigenschappen en kan helpen bij een onzuivere huid en ontstekingen. Daarnaast kan regelmatig gebruik houdveroudering vertragen. Een nachtcrème bevat meer oliën en andere voedende bestanddelen om je huid te verwennen. ‘s Nachts ontspant de huid zich en herstelt deze zich. Het herstellende proces van de celdeling verloopt tijdens het slapen ook sneller. Een nachtcrème moet dit herstelproces dus vooral ondersteunen. Daarbij verliest de huid ‘s nachts gemiddeld een kwart liter vocht.
De JaésZ Nacht Crème bevat Amethist* ook laat deze een unieke rozenkwarts*** steen achter wanneer deze op is. Op de pot staat als quote: The meaning of life is to give life meaning.
Inhoud: 50ML

Gezichtsmasker

JaésZ Gezichtsmasker bestaat volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder chemisch synthetische kleur – en geurstoffen, parabenen en GMO’s.
Het JaésZ gezichtsmasker is een milde reiniging voor elk huidtype, werkt hydraterend, verwijdert onzuiverheden en geeft de huid nieuwe veerkracht door biologische oliën en kruiden. Dit masker is ook uitermate geschikt voor mensen met huidaandoeningen. Het masker bevat o.a. Nano zilverdeeltjes die werken tegen acne door positief geladen zilverionen af te geven, om bacteriën te bestrijden, het microbioom van de huid te stabiliseren en een hoge, gecontroleerde en langdurige ondersteuning te bieden tegen de C. acne bacterie.
Het JaésZ gezichtsmasker bevat Amethist* ook laat deze een unieke rozenkwarts*** steen achter wanneer deze op is. Op de pot staat als quote: Quiet the mind and the soul will speak.
Laat het masker 15-20 min. inwerken, daarna grondig afspoelen met (lauw)water.
Inhoud: 100ML
JaésZ

Bad / Massage Olie

JaésZ Bad/Massage olie bestaat volledig uit 100% natuurlijke ingrediënten en is vrij van kunstmatige stoffen.
Éen van de oliën die de massage olie bevat is Ylang Ylang, letterlijk betekend dit ‘bloem der bloemen’, men beweert dat de geur helpt bij depressiviteit en een helpende hand is van bij het loslaten van spanning en stress.
De JaésZ bad/massage olie is huidverzorgend, beschermt de huid tegen uitdroging, huidveroudering, bevordert de doorbloeding en gaat cellulitis tegen. De olie heeft een verzachtend karakter en is daarom ook uitermate geschikt bij huidaandoeningen.
Wanneer de olie op is, laat deze een unieke rozenkwarts edelsteen na. Inhoud: 250ML
JaésZ

Edelsteen Affirmatie Geurkaars

De kaarsen worden gegoten uit 100% nature wax (op basis van koolzaad- en kokosolie), zijn petroleumvrij, ftalaatvrij en 100% veganistisch. Doordat de kaarsen handgemaakt zijn, zijn deze nooit 100% identiek en heeft iedere kaars zijn eigen unieke uitstraling.
Op iedere kaars staat een krachtige (Engelse) affirmatie.
Het woord affirmatie komt van het Latijnse woord ‘affirmare’. Dat betekent versterken of bekrachtigen. Wie maar vaak genoeg positieve affirmaties herhaalt, zal de hersenen trainen om positieve gedachten te versterken, die op hun beurt zorgen voor positieve acties die welvaart en overvloed veroorzaken. Je gedachten zijn de eerste stap om het leven te creëren dat je wenst.
De kaars bevat edelstenen, die wanneer de kaars opgebrand is gebruikt kunnen worden. Deze kun je het best voorzichtig reinigen met (koud)water en ze een nieuwe plek geven in huis. Je kunt de edelstenen ook bij je dragen.
De topping van de kaars bestaat uit Rozenblaadjes & Lavendelbloemen.
Geur: Tea Rose.
Brandtijd: ca. 45 uren.
Edelstenen: Rozenkwarts***, Amethist*, Bergkristal**** (Gouden driehoek). Materiaal: Glas
Hoogte: 96mm
Diameter: 89mm
JaésZ

Hair and Candle Pack

Pakket van 3 producten :

1x Edelsteen Affirmatie Geur Kaars
1x JaésZ Shamoo
1x JaésZ Haarmasker

Facial Pack

Pakket van 3 producten :

1x JaésZ Dag Créme
1x JaésZ Nacht Créme
1x JaésZ Gezichtsmasker

Basic Pack

Pakket van 3 producten :

1x Edelsteen Affirmatie Geur Kaars
1x JaésZ Gezichtsmasker
1x JaésZ Bad / Massage Olie

Complete Pack

Pakket van 7 producten :

1x Edelsteen Affirmatie Geur Kaars
1x JaésZ Shampoo
1x JaésZ Haarmasker
1x JaésZ Dag Créme
1x JaésZ Nacht Créme
1x JaésZ Gezichtsmasker
1x JaésZ Bad / Massage Olie