Levering & Retour

Bezorging

Onze leveringen gebeuren via Bpost en/of PostNL. Het is afhankelijk van de prijs maar ook van de grote en/of zwaarte van je pakket. Je word hierover op voorhand geïnformeerd en je krijgt ook een trackcode waarmee je je bestelling kan volgen.

  Verzendkosten

  Voor alle artikelen die verzonden worden:

  • België bedraagt de verzendingskost 6,5€
  • Nederland bedraagt de verzendingskost 9,90€
  • Luxemburg bedraagt de verzendingskost 9,99€

  Het is mogelijk dat we de standaard tarieven niet kunnen volgen. Wanneer dat het geval is word je per email gecontacteerd.

  Leveringstermijn

  Wij streven ernaar om alle aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk te verzenden, binnen de 3-7 werkdagen. Sommige artikels hebben een langere levertermijn. Dit staat telkens bij het artikel op de site vermeld. De levertermijn van een bestelling wordt bepaald door het artikel met de langste levertermijn. 

  Wij verzenden dagelijks, behalve in het weekend. Levering aan huis is mogelijk in België, Nederland, Luxemburg. Bestellingen naar andere landen kunnen besproken worden, neem hiervoor even contact op via info@patriciajanssen.be.

  Heb je problemen?

  Het kan altijd gebeuren dat er iets fout gaat bij de levering.  Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen wanneer je problemen hebt.

  Voor problemen kan je terecht op ons algemeen e-mailadres: info@patriciajanssen.be

  Wanneer een pakket niet kan geleverd worden door bijvoorbeeld een foutief adres of het werd niet tijdig opgehaald dan komen de verzendkosten voor een nieuwe verzending voor de rekening van de klant. Het pakketje word opnieuw verzenden na het ontvangen van deze verzendkosten.

  Kan je iets terugsturen?

  Ben je helemaal niet tevreden van je aankoop? Dan heb je 14 werkdagen de tijd om gebruik te maken van het “herroepingsrecht”. Dit een recht die je kan inroepen om producten terug te sturen. Hierop zijn uiteraard uitzonderingen en deze kan je hieronder lezen.

   Hoe maak je gebruik van het herroepingsrecht?

   Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant, Patricia Janssen, Nieuwstraat 1 B, 1800 Vilvoorde, info@patriciajanssen.be via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen.

   Om de herroepingstermijn na te leven moet de Klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

   De Klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Patricia Janssen heeft meegedeeld, terugzenden of overhandigen aan Patricia Janssen, Nieuwstraat 1 B, 1800 Vilvoorde. De Klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.

   De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant.

   Indien het teruggestuurde product of de originele verpakking waarin het product verkocht wordt op één of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Patricia Janssen zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De klant is ook verantwoordelijk om het te retourneren product in een veilige en stevige verpakking naar ons terug te sturen. Voor beschadigingen die opgelopen zijn tijdens het proces van de retourzending wordt de verzender verantwoordelijk geacht.

    Herroepingstermijn

    De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de Klant of een door de Klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt.

    Wat kan je terug sturen?

    Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

    Wanneer word je Retour terugbetaald?

    Indien de Klant de overeenkomst herroept, zal Patricia Janssen alle tot op dat moment van de Klant ontvangen betalingen, exclusief de kost voor de standaard leveringskosten, aan de Klant terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen nadat Patricia Janssen op de hoogte is gesteld van de beslissing van de Klant om de overeenkomst te herroepen. Bij verkoopovereenkomsten kan Patricia Janssen wachten met de terugbetaling totdat hij alle goederen heeft teruggekregen, of totdat de Klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerst valt.

    Eventuele extra kosten ten gevolge van de keuze van de Klant worden niet terugbetaald.